Over mij

'DROMEN DENKEN DURVEN DOEN!'

Mijn naam is Friedel en trotse zaakvoerster van Beauty by Friedel.

Al van jongs af aan heb ik vol enthousiasme gewerkt naar mijn uiteindelijke droom, een eigen instituut openen.

Hiervoor kan je terecht te Boom.

Naast mijn diploma schoonheidsverzorging en enkele jaren ervaring in de sector, heb ik doorheen de jaren nog een tal van opleidingen en cursussen gevolgd waaronder gespecialiseerde voetverzorging, allround nailstyling, wimperextentions, etc. met als doel me te verbeteren en op de hoogte te blijven van de meest nieuwe trends.

Uiteraard ben ik nog lang niet uitgeleerd. Ik streef naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om je als klant zo goed mogelijk te helpen.

Geen behandeling is bij mij hetzelfde. Iedereen is uniek. Daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op jouw noden en wensen. Een bezoek bij Beauty by Friedel moet namelijk meer zijn dan enkel het ondergaan van een behandeling.

Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Over het salon

'EEN GOED GEVOEL MAAKT ZICHTBAAR MOOIER'

Een bezoek aan het salon betekent je welkom voelen, een persoonlijke aanpak met oog voor detail bij elke behandeling.

Bij Beauty by Friedel kan je terecht voor een tal van schoonheidsbehandelingen. Een rustige omgeving met de mogelijkheid tot parkeren rondom rond. Het salon bevindt zich op het eerste verdiep en is toegankelijk met een vaste trap.

Ik geloof dat schoonheidsverzorging meer is dan het mooier maken van mensen. Het is het gevoel meegegeven van aandacht, luxe en weldaad.

Op deze website kan je alvast de behandelingen bekijken, een afspraak inplannen of informatie terugvinden over Beauty by Friedel.

Ik kijk er alvast naar uit je te mogen verwelkomen!

 

Liefs,

Friedel